Embotits Sánchez S.L. és una empresa familiar dedicada a la fabricació d’embotits i la venda de productes carnis, des de fa més de 50 anys. Durant aquests anys ens hem dedicat a oferir la millor atenció i servei als nostres clients.

L’empresa va començar amb la fabricació de la nostra “especialitat”, la morcilla de ceba. Amb el temps hem anat evolucionant i actualment elaborem embotits cuits i frescos, així com una àmplia gama de productes com pinxos, mandonguilles, hamburgueses variades, arrebossats amb diferents farciments, menjars preparats, etc.

A la nostra botiga, al detall, podràs trobar tots els nostres productes d’elaboració pròpia així com també una gran selecció de carns, pernils i embotits ibèrics, formatges, menjars preparats i un gran ventall de productes en conserva.

Què fem

Disposem del servei d’elaboració d’embotits frescos i de preparats carnis per a esdeveniments, així com també oferim una elaboració personalitzada de diferents productes, hamburgueses o preparats carnis sense additius, sense gluten, etc., segons les necessitats del client.

Oferim el servei de desossat i llescat de pernils i espatlles, i el seu envasat al buit.

Leave reply:

L'adreça electrònica no es publicarà.